Sensa Zorg

  >  Nieuws   >  Sensa Zorg ook voor volwassenen in Rotterdam

Sensa Zorg ook voor volwassenen in Rotterdam

Met trots mogen wij vermelden dat Sensa Zorg vanaf 1 januari 2023 ook in Rotterdam zorg gaat leveren aan jeugdige met (blijvende) psychische problematiek.

Wij zijn Sensa Zorg, een zeer gedreven multiculturele zorginstelling voor jeugdigen, volwassenen en gezinnen. Vanuit diverse regio’s in Nederland bieden wij vanaf 2009 specialistische hulpverlening aan in de vorm van Ambulante Ondersteuning, WMO en GGZ, die het verschil maken voor onze cliënten binnen onze culturele samenleving. Van Den Helder, Alkmaar/West Friesland, Amsterdam e.o., Lelystad, Almere, Breda/Noord Oost Brabant tot aan Haaglanden en Zuid Holland Zuid. Deze zorg bieden wij met ruim 130 hulpverleners.

Vanuit ons hart voor de zorg en de wens om kwetsbare groepen te helpen, realiseren we gerichte en laagdrempelige hulpverlening, als het nodig is in 27 talen! Onze Ambulant Hulpverleners spreken heel veel talen. Van Klassiek Arabisch-, Turks- Dario-, Farsi tot Somalisch met de juiste diplomering en hulpverlenershart. De extra talen die onze zorgverleners spreken (naast NL uiteraard) geeft ze 3 extra sterren, daar wij onze gezinnen graag in hun eigen taal behandelen, waardoor ze zich comfortabeler voelen en je daardoor als hulpverlener ook veel effectiever bent in de zorg en behandeldoelen en daardoor meer voldoening uit je werk haalt.

Daarnaast zijn wij een organisatie die graag (multiculturele) kennis/kunde deelt en vooral ook graag samenwerkt met andere partijen in belang van cliënt, echter ook in belang van de beide organisaties.