Nieuws & Blogs

Blogartikelen

Interculturele denkwijze

Hoe kunnen we met interculturele denkwijze ervoor zorgen dat we de niet dominante groep begrijpen ondanks we niet tot hetzelfde groep behoren?

Hoe bereidt de hulpverlener zich voor op een goed gesprek?

Het voeren van een gesprek voor hulpverlener en client is belangrijk om client beter te begrijpen.

Omkijken naar de ander

Een sleutel tot een beter samenleving is omkijken tot een ander. Lees hierover snel verder!

Whitepapers

Inzicht in het zorglandschap

Wij zijn Sensa Zorg! Een zorginstelling die zich richt ambulante begeleiding voor volwassenen, jeugdzorg, kraamzorg en (J)GGZ.

Whitepaper problematiek in achterstandswijken – Hoe kunnen we hierop inspelen?

Verschillen tussen etnische groepen, op zowel sociaal-economisch als sociaal-cultureel gebied, lijken toe te nemen en zijn herkenbaar in een specifieke ruimtelijke spreiding.

Veldanalyse – Problematiek in achterstandswijken Almere

Volgens David Brooks is morele vreugde meer vervullend dan geluk. Die kan zich meester van je maken als je ziet dat anderen zich werkelijk kunnen opofferen voor elkaar.

Nieuws

Uitnodiging boekenpresentatie

Graag nodigen Sensa Zorg en auteur Hesther Selbeck u uit voor een presentatie en lezing over het boek ‘Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut’.

Zorgprestatiemodel

Op 1 januari verandert de bekostiging van de GGZ. Het zorgprestatiemodel wordt ingevoerd. Dit heeft gevolgen voor u als client. Wij vragen u dan ook deze informatie goed door te lezen. Download de folders voor alle informatie.

Succesvolle afronding van het ZonMw project Groene zorg toolkit

Met veel plezier brengen we jullie op de hoogte van de succesvolle afronding van het innovatieve project Groene Zorg toolkit